Cégünket a Farost Land Kft-t abból a célból alapítottuk 2013 őszén, hogy a budapesti tűzifát felhasználó lakosságot folyamatosan el tudjuk látni ellenőrzött körülmények között kitermelt, jó minőségű hazai tűzifával, amely megteremti a gazdaságos és környezetbarát fűtés lehetőségét. Mindezt korrekt árakon szeretnénk megtenni úgy, hogy visszaszerezzük a lakosság bizalmát a tűzifa kereskedők iránt.

Ezt a bizalmat a saját feldolgozással és csomagolással tudjuk elérni, így biztosítva vásárlóinkat arról, hogy az általunk előállított tüzelő garantált mennyiségben és minőségben kerül kiszállításra.

A tűzifa mellett fa brikettet, német brikettet, gyújtóst és fűrészport is értékesítünk.

A jövőben szeretnénk egyre szélesebb körben biztosítani a tűzifát vevőink számára, emellett választékunk bővítését is célul tűztük ki, mely kiterjed a keményfa fűrészárura, játszótéri eszközökre, kerti bútorokra és a kerti sütögetés eszközeire is.

Cégünk egy Magyarországon egyedi és különleges, osztrák minta alapján, kifejezetten tűzifa tárolására és szállítására kifejlesztett zsákban (Big Bag) kínálja vevői számára a 25 cm-re vagy 33 cm-re vágott és hasított „kályhakész” tüzifát.

Minden kiszerelésünket térfogat alapján mérve árusítjuk.

Tegyen jó fát a tűzre!

További jó böngészést kíván a Tűzifa Udvar csapata!

       Hanák Márton                                                   Vadász Dániel

Kezdőlap