Tűzifa Budapest

Üdvözöljük a Tűzifaudvarnál. Ha minőségi tűzifát keres Budapest területén, akkor a legjobb helyen jár! A Tűzifaudvar az egyik első számú tűzifa és gyújtós szállító vállalkozás az egész városban. Ömlesztett tűzifa, keményfa brikett és egyéb termékeink, csúcsminőségű kínálatunk a helyi otthonokba és vállalkozásokba. Szállítást vállalunk Budapesten és környékén. Weboldalunk könnyen navigálható, így az eladó tűzifa megtalálása gyerekjáték. Ha eldöntötte, hogy milyen tűzifát szeretne rendelni, egyszerűen adja le telefonon vagy emailben a rendelést, jelölje ki a kívánt szállítási időpontot, és máris megérkezik az Ön által kiválasztott tűzifa.
A tűzifa olyan erőforrás, amelyet egész évben használnak, mind beltéren, mind kültéren.
Az otthonának fatüzelésű kályhával történő fűtése a hőtermelés egyik leghatékonyabb módjának bizonyult, még az elektromos és gázüzemű módszerekkel szemben is. Akár a hideg téli hónapokban tűzifát vásárol otthonának fűtésére, akár a nyári hónapokban tűzifa készletet tart a hátsó udvaron, a tiszta égés érdekében minőségi, alacsony nedvességtartalmú fát kell beszerezni. Az általunk forgalmazott tűzifa kiváló minőségű, ami segít fenntartani a hosszan tartó égést, hogy Önt és családját melegen tartsa.
Ha bármiféle tűzifát keres vagy bármilyen fűtőanyagot keres kandallóhoz, Budapesten a Tűzifaudvar gondoskodik róla, hogy Ön egy újabb elégedett vásárlónk legyen. Igaz, hogy a székhelyünk Budapest XVII. kerületben van, de a kiszállító sofőrjeink készségesen vállalnak hosszabb távokat is, hogy az Ön által választott (akác, tölgy, gyertyán, vagy bükk) tűzifát egy darus teherautóval kiszállítsák otthonába.

 

FblackTelefon: 06-70-636-0003 vagy 06-70-636-0004 

Budapest XVII. kerület, Cinkotai út. 49. (az OMV kút mellett) FB

Hétfőtől - Péntekig 8-16 óráig, Szombaton ZÁRVA

Technikai azonosító: AA5843246

e-mail cím: info@tuzifaudvar.hu

 BEMUTATKOZÁS | TERMÉKEINK | KISZÁLLÍTÁS | ÁRAK | KISZOLGÁLÁS | TIPPEK | KAPCSOLAT